Nisk logo 100år_600x705

Foreløpige Partilister for Jubileumsprøven 19-21.August

Her er Foreløpige partilister..  Sekretariatet er på Trolltun Gjestegård, 1,5 km nord for Dombås Sentrum.  Tlf. prøvesekretær Ellen B. Dobloug, 413 25189, epost ellenbd@online.no. Er det mangler ved påmeldingen, må det tas omgående kontakt med prøvesekretær.

JUBILEUMSPRØVEN 19.-21. AUGUST 2017

 

VIKTIG INFORMASJON TIL PRØVEDELTAKERE!

Sekretariatet er på Trolltun Gjestegård, 1,5 km nord for Dombås Sentrum.  Tlf. prøvesekretær Ellen B. Dobloug, 413 25189, epost ellenbd@online.no. Er det mangler ved påmeldingen, må det tas omgående kontakt med prøvesekretær.

 

Opprop

Opprop hver dag kl. 0730 på parkeringsplass ved militærbyggene på Hjerkinn v/E6. Avkjøring vil bli merket. Vennligst la hundene bli liggende i bilene mens oppropet pågår.

 

De som skal starte i Hodalen, gis mulighet til å møte ved Hodalen Fjellstue kl 0900. Forutsetningen er at det sendes mail til prøvesekretær om dette senest kl 1800 kvelden før prøvestart, med navn på hund, registreringsnummer, navn på hundens eier/ fører med telefonnummer. Skulle noe skje som likevel forhindrer hunden fra å starte MÅ det gis beskjed til prøvesekretær i god tid før oppropet slik at de som står på venteliste får plass. 

 

Deltakere som har fått tildelt terreng i Lesja, skal betale kr 100,- i bompenger.  Kort eller kontanter kan brukes.

 

HUSK:

Ta med kopi av registreringsbevis og vaksinasjonsattest samt sauedressurbevis i ORIGINAL.  Det vil bli tatt stikkprøver.  

 

OBS! En fører som starter med 3 hunder eller flere (max. 5 hunder) på samme parti, skal ha med hjelper.  Hjelper skal IKKE selv føre hund på partiet.

 

Tilbakebetaling av påmeldingsavgift:

  • Skriftlig meddelelse til prøvens sekretær om trekking fra venteliste innen 1 uke før prøvestart: 100% refusjon av påmeldingsavgiften.
  • Veterinær- eller legeattest innen 12 timer før prøvestart: 75% refusjon.
  • Egenmelding ved løpetid sendes prøvesekretær innen prøveperioden: 75% refusjon (se eget skjema på nettsiden).
  • Deltaker på venteliste får ikke plass (har møtt frem til opprop): 75% refusjon.

 

Eieren og den som disponerer hunden, er ansvarlig for enhver skade hunden forvolder.  Alle hunder skal føres i bånd på prøveområdet når de ikke er under bedømmelse.  Bruk av pigghalsbånd er forbudt.

 

Enhver dommeravgjørelse er endelig og udiskutabel.  Usportslig opptreden i samband med dommerens beslutninger er ikke tillatt.

 

Alle deltakere ønskes lykke til!

 

VELKOMMEN TIL JUBILEUMSPRØVEN 2017!

Prøvekomiteen

 

 

Foreløpig partiliste lørdag 19.8..pdf

Foreløpig partiliste søndag 20.8..pdf

Foreløpig partiliste mandag 21.8..pdf

Foreløpig partiliste VK søndag 20.8..pdf

Venteliste AK lørdag 19.8..pdf

Venteliste AK søndag 20.8..pdf

Venteliste UK lørdag 19.8..pdf

Venteliste UK søndag 20.8..pdf

Venteliste VK 20.8..pdf

Egenerklæring løpetid.doc

Informasjon til deltakere 2017.doc